Livrarea si instalarea echipamentelor - TotalTrading.ro
0724 579 807

Livrarea si instalarea echipamentelor

Livrarea si instalarea echipamentelor 0

Transportul este inclus in pret pentru echipamentele ce urmeaza a fi instalate de TOTAL TRADING si livrarea echipamentelor se face la punctul de lucru indicat de client. 

Descarcarea, manipularea si depozitarea marfii la locul de instalare sunt in sarcina clientului. TOTAL TRADING poate sa asigure operatiunea de descarcare a marfii contra-cost la solicitarea clientului prin comanda ferma.

Realizarea instalatiei electrice, a retelei de aer comprimat, lucrarile de zidarie si betonare, nu sunt incluse in pretul de vanzare si nu sunt in sarcina Total Trading.

TOTAL TRADING efectueaza instalarea, legarea si conectarea echipamentelor la prizele electrice si /sau de aer, punerea in functiune si instruirea personalului.

Cheltuielile legate de omologarile metrologice sunt suportate de

TOTAL TRADING.

Cheltuielile legate de etalonarea sau verificarea metrologica individuala initiala a echipamentelor sunt suportate si efectuate de:

           - TOTAL TRADING:

                       - analizoarele de gaze si analizoarele de fum (opacimetre);

                       - aparatele pentru verificat faruri;

                       - aparatele pentru verificarea geometriei directiei.

           - CLIENT: standurile de franare.

TOTAL TRADING intocmeste documentatia pentru autorizare, obtine avizul RADTP iar clientul obtine avizele RSVTI, CNCIR, ISCIR. Demersurile si cheltuielile legate de autorizarea ISCIR / CNCIR a compresoarelor si a rezervoarelor de aer, a tehnicii pentru ridicat (cricuri si elevatoare), nu sunt incluse in pretul de vanzare, fiind in sarcina clientului.
Sfaturi și recomandări

TOTAL MECANIC

TOTAL MECANIC

Mixul cel mai potrivit de echipamente pentru un atelier de mecanica auto.

TOTAL MECANIC
TOTAL AVANTAJ

TOTAL AVANTAJ

Utilare completa de baza pentru vulcanizare.

TOTAL AVANTAJ
Calibrarea sistemelor ADAS

Calibrarea sistemelor ADAS

ADAS implică mai multe sisteme ale vehiculelor, care, chiar și în cazul operațiunilor de întreținere de rutină, trebuie recalibrate în mod special pentru a se asigura că pot fi pe deplin operaționale. ...

Calibrarea sistemelor ADAS